Skip to main content

Acıbadem Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin (TEKMER) Resmi Açılışı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR tarafından KOSGEB’in destekleri ile hayata geçen Acıbadem Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin (TEKMER) resmi açılışı gerçekleşmiştir

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR tarafından KOSGEB’in destekleri ile hayata geçen Acıbadem Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin (TEKMER) resmi açılışı gerçekleşmiştir.

Acıbadem Üniversitesi TEKMER açılış törenine KOSGEB Başkanı A.Serdar İbrahimcioğlu, KOSGEB İmes Müdürü Dr. Ertuğrul ÇETİNKAYA, KOSGEB Başkanlığı TEKMER Müdürlüğü Koordinatörü Kobi Uzmanı Cavide Pehlivan ve uzmanımız Mehmet GÜNAY teşrif etmişlerdir.

Açılış töreninde Sayın Bakanımız Mehmet Fatih KACIR Acıbadem Üniversitesi'nin sahip olduğu bilgi birikimi ve enerjisini sağlık teknolojilerinde faaliyet gösteren girişimci ve işletmelere aktarmasını sağlayacak bir projenin açılışını gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Girişimcilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak tasarlanan altyapı, şimdiden 25 teknoloji girişimimize ev sahipliği yaptığını vurgulamıştır. Bakan Kacır sözlerine TEKMER bünyesinde yer alan girişimlere sağladığımız vergisel avantajlarla girişimcilerimizin yanında yer alıyoruz. İnanıyorum ki burada kurduğumuz altyapı önümüzdeki yıllarda sağlık alanında Turcorn'larımızın adresi olacak. Yenilikçi ürün ve hizmetlerin ticarileştirmeleri için uygun platform sunarken 85 milyonumuzu daha nitelikli sağlık hizmetiyle buluşturmamızı sağlayacak." değerlendirmesinde bulunmuştur.

Acıbadem Üniversitesi TEKMER olarak gerçekleştirdiğimiz açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR başta olmak üzere çok değerli misafirlerimiz ve çabaları ile bu özel günümüzde destek olan Sevgili Girişimcilerimize gönülden şükranlarımızı sunuyoruz.

tekmer tekmer

tekmer tekmer tekmer

tekmer tekmer tekmer

tekmer tekmer tekmer

tekmer tekmer tekmer

tekmer tekmer tekmer

tekmer tekmer tekmer

tekmer tekmer tekmer