ALS INNORARE HACKATHON

Acıbadem Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi
Başlangıç Tarihi: 15/04/2023 - 08:30
Bitiş Tarihi: 16/04/2023 - 17:30

ALS hastalığına inovatif çözümler üretmek ve insanların hayatlarına dokunmak amacıyla, 15-16 Nisan tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde ALS hackathonu gerçekleştirildi. ALS hastalığına sahip birey ve yakınlarının hayatını kolaylaştıracak fikirler geliştirmek için bir araya gelinen etkinlikte hackathon takımları, Design Thinking, İş Modeli Kanvası, Biodesign ve ALS Hastalığı hakkında eğitim ve mentor desteği sağlandı. Takımlar, eş zamanlı olarak aldıkları eğitimlerle birlikte 30 saat boyunca devam edecek bir maratona katılarak yenilikçi fikirler geliştirmeleri için muhteşem bir fırsat yakaldı. Hackathon sonunda, jüriler tarafından beğenilen projeler, INNORARE şirketi tarafından çeşitli yönlerde desteklenmiştir.

ALS INNORARE HACKATHON